2012. november 18., vasárnap

2010. október 24, vasárnap


3/4 9ig sikerült aludnom, most először az utazás alatt. Szofival szokás szerint szinte egyszerre ébredtünk, a fiúk pedig bő félórával később lettek aktívak. Ilyenkor már bele kell húzni a reggelinél, mert van-van, de fogy, úgy vettem észre, hogy 10-1él11 után már nem nagyon raknak ki semmit, hiába fogy. Annyira jó idő várt minket már ébredéskor, hogy az itt töltött utolsó reggelinket az étterem szinte tengerparti teraszán ettük - varázslatos volt a hangulata, meg tudnánk szokni. :)
Megcsodáltuk a gyönyörű lakhelyünket újra, utoljára minden oldalról, ez után mire bárhová is indulhattunk volna (Marbella lett volna a cél), olyan strandidő lett, hogy vétek lett volna másra pazarolni, elvégre október végén nem olyan megszokott dolog a tengerparton heverészés. Kihasználtuk.


A víz persze hideg volt, de senki nem tarthatott volna vissza egy októberhuszonnegyedikei strandon töltött naptól, úgyhogy fürdőruhára vetkőzve tengerközelbe merészkedtünk, és próbáltuk magunkba szívni az előttünk álló hosszú télre elegendő napfényt.

Ebédre (őő, délután 4kor :D) bőségtálat hozott A. ismét, a helyi kifőzdéből, immár 17 euroért ugyan, de nem is bírtunk vele. Krumpli, csirkefalatok, töltött nemtudjukmilyenhús, krumplisaláta és spenótos rizs, persze minden helyi módon készítve, isteni finom volt. A menü végén a család kidőlt, én pedig még bikiniben süttettem magam az idei év utolsó tengerparton töltött óráiban. Estére koránfekvést rendeltünk el magunknak a másnap hajnali indulás miatt, azért még egy környékbeli séta belefért, búcsúzóul a milliárdosok paradicsomától. Eseménytelen, de álmodozással teli volt az utolsó Costa del Solon eltöltött nap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése