2012. december 30., vasárnap

valahogy így néz ki a dolog....


Nagyobb térképre váltás

ez mondjuk az arany középút nevű verzió, a "B" és "C" állomásokon 1-2 éjszakára szállnánk meg a rally vb függvényében (vagy az egyikhez, vagy a másikhoz, vagy mindkettőhöz esik majd közel), illetve a "D" jelzés környékén keresnénk kempinget, ahol 7 éjszakát maradnánk. "D" 1900 km-re fekszik itthonról, tehát a hazaúton is kell egy tranzitszállás.

az arany középút verziót megszépíteném mondjuk azzal, hogy ha nem "B" környékén lesz a rally, akkor Arachovában szállnék meg, ami a nászutunk óta nagyon motoszkál a fejemben ("A következő település teljesen levesz minket a lábunkról - Arahova szűk utcáin haladunk át. A kétirányú főutcán néha még egy autó is alig fér el. Bámulatos kis hely, maradni akarok. Olyan ez a falu mint Githio, csak a hegyekben - legalábbis ilyen érzéseket indít el bennem. Vissza kell majd jönnünk ide egyszer, itt kell töltenünk legalább egy éjszakát, magunkba kell szívni a hely hangulatát, ami az első pillanattól annyira csábító, annyira húz maga felé, és nem enged el."), és a Rio-Antirio hídon mennék át Kalavrita felé.

A Peloponnészoszi-félszigetnek egyébként a legnyugatibb nyúlványa az, ami miatt ennyire délre megyünk, mert arra még egyszer sem jártunk, pedig vannak ott is gyönyörű helyek, de azért nem szállnék meg ott, mert ha már elmegyünk odáig, Gerolimenasba szeretnék elmenni újra, amíg olyan érintetlen (bár több forrásból tudom, hogy annyira már nem...).


Tehát nagyjából számokban 1+2+7+1 = 11 éj, összesen 4300 km... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése