2012. december 10., hétfő

6 nap (ötésfél alvással az indulás előtt) - 2012. 08. 27


nem szoktunk nagyon előre pakolni, de vagy a korunk előrehaladtával, vagy a család létszámának növekedésével ez azért változóban van. így hát elkezdtük összeszedni, hogy mit is kellene vinni tulajdonképpen, illetve a lista már rég megvan (lásd lentebb), a csoportosítás az, amit jól ki kell gondolni.

az egyik kempingezős fórumtárs szerint gigászi nagy autónk van, ettől függetlenül azért próbáljuk nem ömlesztve, hanem valahogy logikusan bepakolni majd a cuccokat. első körben a konyhai cuccokat kezdtük összeszedni: vettünk kétezer forintért műanyag doboz szettet, ebbe került egy csomó olyan dolog, mint pl liszt, cukor, kakaópor, pirospaprika, stb, tehát ami egy-egy gyors és laza étek összedobásához elengedhetetlen. ezeket egy összecsukható rekeszbe raktuk, belekerült már a mosogató szivacs, konyharuha, papírtörlő, egy serpenyő, egy edény, és egy kotyogós kávéfőző is - mert hát hiába Olaszország, a kempingben azt hiszem senki nem hozná ágyba a kávét a zuramon kívül, ebből pedig nem engedek még most sem! :D szóval a sátor, kempingszék, és hasonlók mellett ez kerülhet alulra (vagy legbelülre, vagy majd meglátjuk), mert ez csak a 4. naptól, a kempingben fog kelleni.

a következő két "csoportot" egy nagyobb (és erős) szatyor illetve táska alkotja, az egyikben a strandcuccok (strandtörölközők, homokozó játékok, fürdőruhák), a másikban az első 3 napra szükséges váltás ruhák és piperék vannak, ezeket kell majd utoljára betenni, hogy bármikor egy mozdulattal hozzáférhetőek legyenek.

az útra a Halász Judit összes művei már bekészítve, a fényképező akksikat fel kell tölteni, memóriakártyák tartalmát törölni, ezek egy táskába kerülnek majd az iratokkal, pénzzel, térképekkel és A Füzetemmel, amiben minden hasznos info benne van: ez az a táska amiben ha minden megvan, akkor már biztos, hogy semmi lényeges nem marad itthon, ezért ezt szoktam utoljára összerakni, és mindig a kezem ügyében kell hogy legyen az út során, még a bokorba is magammal viszem pisilni, ha olyan helyen állunk meg.
elhangzott már az a mondat is, amit a családom (sőt mindenek előtt A.) annyira szeret: eztésezt már ne vedd fel, mert nem fogom tudni már kimosni, vagy eztésezt tedd a szennyesbe légyszi, hogy szombatra már bőröndkész legyen. :)

szóval hogy be vagyunk-e sózva, nem krédés, jövőhéten ilyenkor pedig már valószínűleg Alberobello utcáin sétálunk majd, 1-1 hatalmas adag fagyival a kezünkben. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése