2012. december 10., hétfő

itthon - 2012. 09. 22.


megérkeztünk.

megérkeztünk egy olyan országból, ahol még kevésbé beszélnek idegen nyelvet, mint bárhol, ahol eddig jártunk.
hazatértünk egy olyan országból, amelynek annyira különböznek a régiói egymástól, mintha külön ország lenne mind (bejártunk egy párat, és tényleg érezhető a különbség!).

"élhettünk" egy olyan országban, ahol az emberek a Délen már jól megszokott közvetlenséggel, barátsággal fogadtak minket, és mindenek előtt a gyerekeket.

sikerült (többé-kevésbé) megismernünk egy olyan országot, amely minden ízében mediterrán.
végre olyan helyen jártunk, ahol a legkisebbünk nevét megemlítve nem akadtak fenn azon, hogy te jó ég, miért pont így neveztük el szegényt, hanem örömujjongásban kitörve, hangosan, őt agyondögönyözve és puszilgatva mondták, hogy aaaaaa, Konstantiiiinaaa, amoore miia, mangiaaare! :D

olyan tájakat fedeztünk fel, ahol minden tíz kilométerre jutott egy hűű vagy egy haaa.

olyan utazásban volt részünk, amelynek minden főbb pontját kipipálhattuk, ami teljesen zökkenőmentesen zajlott, tehát minden úgy (vagy még jobban) alakult, mint ahogy elterveztük.

olyan íz-élményeket tapasztaltunk, amit eddig talán sehol máshol: ami tény, hogy a kávé ott valahogy mindenhol nagyon-nagyon jó (és azóta az itthoni nem is olyan nagy szó), ahol a fagyi mindenhol egy-egy íz-orgiával ér fel, ahol bármi, amit megkóstoltunk, gasztronómiai csodával ér fel (igen, még egy sima, egyszerű margharita pizza is), kivéve a Fasano Zoo-ban, de erről majd később.

élménybeszámoló hamarosan, most épp fürdővizet kell engednem az aprónépnek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése