2012. december 4., kedd

M5 - M7 - 2012. 08. 21.

azért vagyunk mi olyan hülyék, hogy most a hosszú hétvége alatt megfordult a fejünkben egy olyan gondolat, hogy mi lenne, ha mégsem Olaszországba mennénk, hanem Hellász útjait rónánk, ismét. mivel minden tranzitszállás lemondható, a személyi igazolványok pedig érvényesek arrafelé is, A. csak annyit kérdezett vasárnap este: na most akkor döntsd el! M5 vagy M7? két nappal is tovább maradhatnánk a rendelkezésre álló anyagiakból, és megmondom őszintén, még meg is könnyeztem: egyrészt a lehetőséget, hogy ha kedvünk tartaná, akkor most azonnal neki is indulhatnánk, másrészt a szomorúságot, hogy milyen régóta vágyom-tervezem Dél-Olaszországot, és egy vállrándítással a kukába is dobhatnánk az egészet. szóval marad Olaszország, legalábbis idén. jövőre pedig már nézegetem a kompmenetrendeket, és ahogy az megfogalmazódott bennem tavaly Pireuszban, irány a Kykládok! ;)

2 megjegyzés:

  1. Szia, hú remélem nem haragszol, hogy erről írok, csak látom hogy egyesével rakosgatod át, ha nem tévedek. Lehet importálni is a bejegyzéseket, az néhány kattintsással egyben megcsinálja helyetted az egész melót :-) Üdv Enikő

    VálaszTörlés
  2. dehogy haragszom. tudom, elméletileg létezik ilyen importálás, csak valahogy nem kompatibilis a freeblog a blogspottal, és ami onnan kijön, az nem megy ide be. de nincs már sok hátra (ebből a blogból), mondhatni a 90%-a már itt van a motyónak. :)

    VálaszTörlés