2012. december 3., hétfő

1 hónap - 2012. 07. 31


na nem indulunk még 1 hónap múlva, de 1 hónap múlva ilyenkor A. már az utolsó munkanapját tölti, mi pedig teljesen besózva várjuk majd itthon, és bennünk lesz az az "indujjunkmá'" érzés, ami miatt 1 nappal előbb el szoktunk indulni a tervezettnél. titkon bízom egy szombat hajnali indulásban, bár vannak akik lebeszélnek róla a nagy forgalom miatt, szóval mégiscsak ésszerű lenne a vasárnap, de tekintve hogy több, mint fél éve nem voltunk sehol, olyannyira be vagyunk sózva, hogy még ez az 1 nap plusz is sok. szombati indulás ellen mondjuk még az is szól, hogy akkor pénteken kellene bepakolni, és tekintve hogy A. 6-körül ér haza, nem tudom, hogy hogyan sikerülhet (nem, továbbra sem vagyunk az egy héttel előtte elkezdünk összecuccolni típusok).

bezzeg a régi szép időkben, amikor úgy indultunk neki a sokezer kilométeres (általában görög) túráknak, hogy pénteken végeztünk a melóval, hazajöttünk, bedobtuk a cuccost és hajrá... azért megvolt annak is a szépsége, csak hát akkor még ketten voltunk, így meg mégiscsak jobb, és persze kevesebbet látunk, mégis tartalmasabb.
megmosolygom amúgy azt is, amikor a nászutunkról hazatérve bennünk volt az a gondolat, hogy na most egy pár évig biztos sehová... és mi lett belőle? azóta több helyen jártunk, mint előtte. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése