2013. január 10., csütörtök

parkolás

a repülőtérre jutás, ottani parkolás általában gondot okoz, illetve nem csinálunk belőle nagy ügyet, csak ésszel ki kell matekolni, hogy hogy éri meg a legjobban, már ami az ár/érték arányt illeti, és tekintve hogy mi most 6-an utazunk, a fele csapat gyermek, kényelmes megoldás is kell, amellett, hogy olcsó. számba vettük a már szinte megszokottnak számító lehetőséget, hogy Öcsém hoz-visz minket, azonban ez most bonyodalmakkal járna, különösen hogy legkésőbb reggel 5-re ki kell érnünk. fórumokat böngészve találtam emberi árú megoldást, beszámolók alapján ez tűnt a legjobbnak: http://www.ferihegyparkolas.eu/ - tulajdonképpen nem kerül sokkal többe, mint az üzemanyag az autóba a kétszer oda-vissza útra.

árak a honlapon, a saját tapasztalatokról pedig majd utólag számolok be. van több ilyen cég ott egymás hegyén hátán, van egy jóval olcsóbb is, csak ott a hozzáállás nem a legjobb, márpedig az én "nyaralásomat" ne rontsa el senki azzal, hogy flegmázik, vagy megvárat egy rakás gyerekkel az oldalamon. a fent nevezettek állítólag nem ilyenek, szóval rájuk esett a választás. 

3 megjegyzés:

  1. Én tisztára lókoszt-módon beállok a Tesco parkolóba, igaz az enyémet nem kell félteni, ez is nyugdíjas korú :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát egyrészt a féltés (már a 3 gyerekülés is érték), és onnan gyerekekkel-pakkokkal 4:30kor a reptérre jutni nyűg. tulképp 5000ft kábé, annyit megér.

      Törlés
    2. Persze, minden helyzet más :-) Én meg úgyis már másnap jövök, nem 4-5 nap lesz (sajnos :-( ).

      Törlés