2013. július 22., hétfő

Van új a nap alatt?

Nos hát véletlenül sem szeretném elkiabálni, idén úgy tűnik hogy csak az a biztos, ami már megörtént, de azért mégis idefirkantanám a fejben már megszületett gondolatokat anélkül, hogy túlzottan beleélném magam (hopp, késő... :D). Azé' a számlálót idebiggyesztem, tudjuk hogy mennyit kell aludni a több mint valószínűnek tűnő kiruccanásokig. 

Nos első kör: aug 3-7 Őrség (vagy Balatonvalami) 4 éjszaka kempingben. Sosem jártunk még arrafelé, nyugodtabb (és olcsóbb) mint a Balaton, vízpart (strandolási és horgászási lehetőség adott), szeretnék majd futni is arrafelé.

Második kör: aug 31-szept 8, 7-8 éjszaka Horvátország legdélebbi részén, Bosznián keresztül utazva, Montenegróba is ellátogatva. Tulajdonképpen a 2006-os utazásunk ismétlése, ezúttal másképp öten, és kempingben, abban a kis öbölben lévő faluban, amit anno véletlenül találtunk meg Kotorból Cavtat felé tarva, és már akkor megszületett a gondolat, hogy hűű de jó kis eldugott, nyugodt part, falu és kemping, na majd egyszer gyerekekkel. Lekopogom azért, de úgy tűnik most lesz a majd. :)

2 megjegyzés:

  1. Jó a sátras visszaszámláló!! :-)

    VálaszTörlés
  2. Nosztalgiával olvasgattam a 2006-os beszámolódat. Mi 2008-ban és 2011-ben jártunk, csak részben ezeken a helyeken:) Szorítok, hogy jöjjön össze ez az út Nektek:)

    VálaszTörlés