2013. május 13., hétfő

holnapután :)

holnapután végre-valahára a milánói kirucc napja jön el, és mondjuk furcsa belegondolni, hogy ilyenkorra már szinte úton leszünk hazafelé.

a városból való felkészülésem továbbra is egyenlő a (szinte) nullával, és bár a könyvjelző az utikönyvben, utazós magazin az éjjeliszekrényre készítve a megfelelő helyen nyitva hagyva, gyakorlatilag annyit tudok, hogy hogy fogunk bejutni a városba, hol van a dóm, és hol érdemes fagyizni.

többen tettek megjegyzést egyébként, hogy mi a fenének kell odamenni 1 napra, és nem is éri meg ennyit utazni miatta. na már most ez nézőpont kérdése ugye, mert hát van aki eleve nem szeret utazni, az A-ból B-be való eljutásnak csak a macera oldalát ismeri, annak persze hogy hülyeség több mint 4 órát kínlódni valahová, ahol nem marad még annyit sem, hogy legalább egy napig kényeztessék minimum négycsillagos körülmények között. ezt mi másképp látjuk.

ott van pl maga a repülés élménye. egy sétarepülésnek is van értelme, pedig ott az ember nem jut el A-ból B-be, hanem csak A-ból A-ba, mégis sokan többet fizetnek érte, mint amennyibe ez a Bp-Milánó-Bp jegy került. aztán az olaszkávé, olaszfagyi, olaszkaja bőőőőven megér párórányi utazást, gyakorlatilag kb annyi időt (sem) vesz majd igénybe, mintha Debrecen vagy Pécs lenne az uticél, csak hát utóbbi kettőben már jártam, a kiszemelt olasz városban még nem.

na befejezem a rizsát, csak gondoltam írok pár sort, ha már van miről. :)

3 megjegyzés:

  1. Ne hallgass soha azokra, akik azt írják, nem érdemes - aki utazásbolond, annak mindegy hogy hova és mennyit :-))) Szerintem Milano-ra egy nap elég, de lényeg, hogy a fagyist ám leljétek meg, mert annál jobbat nem fogtok találni ;-) Aztán egyél valami finomat helyettem is, bár szerencsére van itt is jó de nem lenne szabad annyit enni.... Remélem jó kis élménybeszámoló lesz majd utána!!!! Jó utat!

    VálaszTörlés
  2. http://www.luini.it/dove_siamo.html nekünk nagyon ízlett :)

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek, utazni már csak maga az utazás élménye miatt is jó, minden perc életöröm, amit nem a robotoló hétköznapjainkban tölrünk el, ez ost bennem a pár napos barcelonai kiruccanás alatt ismét és nagyon erősen körvonalazódott.

    VálaszTörlés