2013. március 8., péntek

folytatása következik?

Van még egy kis restanciám a barcelonai út kapcsán, és bizony meg is fogadtam, hogy többé nem csinálok olyat, hogy nem jegyzetelek, mert így viszont igen nehéz írni bármiről, hogy össze-vissza csapongnak a gondolatok a fejemben, mert mindig "holnapra" tolom a bejegyzés megírását, mondván nem állt még össze a kép. Na de most! Nem, most sem állt még össze, de próbálom összeszedni a gondolataimat, mert itt egy rakás terv nyárra, belföldi élménybeszámoló és egyéb agymenések, és egyszerűen nincs képem másról írni addig, amíg ez nincs befejezve, de ha meg így haladok, sosem lesz. Pedig a gótikus negyed.... na aaaaaz aztán valami! :)

2 megjegyzés:

  1. Én is tudom, hogy igazából már másnap nem úgy ír az élményeiről az ember, mint aznap...sajnos nem mindig jön össze nekem sem, de igyekszem. Azért írjál :-)

    VálaszTörlés
  2. Igen, nem csak csak a jegyzetek...hanem nekem azonnal, már a hazéörkezés éjjelén el kell kezdenem írni, ez kényszer, mert akkor frissen az igazi és minél később rnék, annál összecsapottabb lenne az egész. Nekem ez egy belső muszáj, nem az embereknek, akik várják, hogy olvashassák, hanem magamnak...

    VálaszTörlés